تحولات منطقه

نماینده استان کرمان در مجلس خبرگان با اشاره به اینکه در نظام جمهوری اسلامی نباید تخریب و اختلاف باشد و توانایی‌های ملت گرفتار فرسایش شود، گفت: در انقلاب اسلامی همه توانایی‌های ملت باید در یک مسیر بسیج شود.

عضو مجلس خبرگان: توانایی‌های ملت نباید گرفتار "تخریب و اختلافات" مسئولان شود
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین از کرمان، حجت‌الاسلام امان‌الله علیمرادی صبح امروز در مراسم سوگواری پایانی ماه صفر در کرمان با تسلیت ایام شهادت رسول مکرم اسلام حضرت محمد (ص) و شهادت امام حسن (ع) و امام رضا (ع)، اظهار داشت: از خدا بخواهیم که به ما توفیق دهد که زندگی خود را در فکر و اندیشه، نیت، انگیزه و عمل تغییر داده و به زندگی آن حضرات نزدیک کنیم.

وی با بیان اینکه خدای متعال وجود مبارک پیامبر (ص) را پرورش داد و تربیت کرد که انسان‌ها از وی پیروی کرده و آن حضرت (ص) را الگوی خود قرار دهند، گفت: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید رسول‌الله (ص) برای شما اسوه و نمونه پاک و طیب است و خداوند همه وجوه زندگی آن حضرت را الگوی زندگی ما قرار داده است.

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه اگر انسان پیامبر (ص) را الگوی خود قرار دهد قدر نعمت رسالت و نبوت را وفا کرده است، افزود: پیامبر (ص) آمده است که یک طرح زندگی انسانی و طیب و مبارک را در قول و عمل به انسان نشان دهد و انسان باید سیره آن حضرات را بازخوانی و مرور کرده و زندگی خود را با آن معیار بسنجد.

وی با بیان اینکه پیامبر از چند چیز به خدا پناه می‌برد که یکی از آنها شک است، ابراز داشت: در زندگی انسان باید فهم، درک و یقین باشد و در زندگی انسان باید جزم ذهنی و عزم عملی وجود داشته باشد.

علیمرادی با بیان اینکه در این دوره امام راحل (ره) کسی است که از پیامبر (ص) حقیقتاً پیروی کرده است، گفت: امام (ره) دین، ایران، ملت ایران و همه ارزش‌های الهی را شناخت و چنان کار بزرگی را آغاز کرد که نمونه بارز پیروی از پیامبر (ص) است.

وی با تاکید بر اینکه انسان نباید در نیت و انگیزه دچار شرک شود و باید در کارها و اعمال خود اخلاص داشته باشد، افزود: زندگی انسان باید همراه با اخلاص باشد و در همه احوال باید برای خدا زندگی کند.

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه سومین چیزی که حضرت رسول‌الله (ص) از آن به خدا پناه برده، حمیت است، بیان کرد: حمیت و عصبیت یعنی انسان از گروه، طایفه و حزب خود به ناحق جانب‌داری کند و این یکی از ویژگی‌های عرب جاهلیت بوده است.

وی با بیان اینکه ریشه جانب‌داری‌های جهان امروز، چیزی جز حمیت، عصبیت و جاهلیت نیست، ادامه داد: گاهی جلوه‌هایی از این آسیب را در گروه‌های سیاسی درون کشور هم می‌بینیم و شاهد هستیم که وقتی افراد چشم خود را به روی خطا هم‌گروه‌های سیاسی خود می‌بندند.

علیمرادی چهارمین چیز را غضب می‌داند و عنوان می‌کند: اگر غضب حاکم بر وجود شخص شد زندگی فرد و اجتماع را نابود می‌کند؛ غضب و شهوت و توهم همه باید تحت فرمان عقل انسان باشد.

وی با بیان اینکه یکی از ماموریت‌های پیامبر بزرگوار اسلام (ص) این بوده که سرنوشت زندگی انسان را به دست عقل‌ها بسپارد، گفت: در تاریخ شاهد هستیم که در پیروی از غضب نسل‌ها و کشورها نابود شده است.

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری پنجمین چیزی را که پیامبر (ص) از آن به خدا پناه برده است را بغی می‌داند و بیان می‌کند: بغی یعنی انسان از حدود خود عبور کند و قدرت، اعتبار و توانایی خود را وسیله تعدی به دیگران قرار دهد.

وی ششمین مورد را حسد عنوان کرده و افزود: حسد آتش سوزانی است که هم حسود و هم محسود را می‌سوزاند و سوختن آن پایانی ندارد؛ حسود نمی‌تواند خوبی و موفقیت دیگران را ببیند و این نشانه پستی روح است و مقابل حسد خیرخواهی برای دیگران قرار ‌دارد.

علیمرادی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران برای این بوده که این نظام ابزار و وسیله‌ای باشد که سیره و زندگی پیامبر (ص) بر ما حاکم شود، دین خدا در اینجا جلوه کند و زندگی سیاسی خیرخواهانه‌ای در این کشور حاکم شود، گفت: این نظام برای این شکل گرفته که یک ملت و امت، واسطه خیر برای بشریت باشد.

وی با اشاره به اینکه در نظام جمهوری اسلامی نباید تخریب و اختلاف باشد و توانایی‌های ملت گرفتار فرسایش شود، افزود: در انقلاب اسلامی همه توانایی‌های ملت باید در یک مسیر بسیج شود.

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اگر اینگونه باشد شیاطین به ما طمع نمی‌ورزند و همه باید مراقب باشیم، گفت: در برابر این انقلاب همه مسئول بوده و اگر پرچم انقلاب اسلامی آسیب ببیند همه مسئول هستیم و اگر همه چیز خود را فدای سربلندی اسلام و انقلاب کنیم، در دنیا و آخرت سربلند هستیم.

منبع: خبرگزاری تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.